Vi märker att du använder en äldre webbläsare som inte längre stöds fullt ut av vår webbplats och du kan därför uppleva vissa problem och begränsningar under ditt besök.

Vi föreslår att du istället använder Google Chrome alternativt Microsoft Edge där du ska få en komplett upplevelse av vår webbplats.

Moderator

Jessica Bergsjö

Publicerad den 1 november 2023

Jessica Bergsjö moderator

Med stor glädje kan vi presentera vår moderator! När Jessica Bergsjö modererar ramar hon in mötet mellan talare och publik utifrån uppdraget tema och syfte. Hon skapar en förtrolig och trygg stämning på scen, så att talarna och deltagarna kan leverera sitt absolut bästa, och så att publiken håller sitt fokus när ljuset riktas mot evenemangets huvudpersoner.

Jessica Bergsjös arbetssätt präglas av att värna hållbarhet i ett events alla delar. Hon använder sin kreativitet för att fylla mellanrummen mellan programpunkterna med mening, reflektion och humor. Hennes mål är att publiken och deltagarna på scen efteråt ska känna sig inspirerade och berörda. En stor del av Jessicas yrkesstolthet handlar om att vara väl förberedd, hålla tiderna och fånga både detaljerna och helheten.